Selasa, 27 Oktober 2015

Le Tania - 1

 Holla Blogger!
 Assalammualaikum semua!

Semalam Aqish jumpe owner Le Tania. Aqish ade tanya dia 'bile baju design baru nak keluar?'. Dia cakap baju design a baru dah keluar sekali dengan tudung. Diorang cakap dah start jual dah pon. So, my lovely blogger. what  you waiting for? Design dia just simple but it still nice. Masa Aqish tengok tu seriously macam terpaku. Sapa2 yang suka design 'simple but nice' mesti dapatkan sebelum terlambat.

 Maklumat Lebih Lanjut Sila Hubungi :-

whatsApp - 0142696217
instagram - @letaniaapparel
facebook pages - Le Tania - Muslim Apparel.

Design baju baru ↓↓↓









 design tudung  ↓↓↓


 Wallahu'alam.
 Yg baik dari Allah. Yg kurang dari Aqish sendiri...
















Rabu, 21 Oktober 2015

Le Tania - Muslim Apparel

Assalmmualaikum myluv blogger!

Islam menyuruh kita menutup aurat. Bukan membalut aurat! Kena faham tu. That means kita perlulahbberpakaian longgar,, memakai tudung. Ye idok? Pandai kita membalut aurat still nampak bentuk tubuh badan kita. It nothing lah klu macam tu.sia2 je. Klu yg mendedahkn aurat tu lagi parah. Tpi xbermakna. Xlh berubah. Hidayah Allah milik sesiapa yg diingini-Nya. Kita sebagai saudara seagama sepatutnya mendoakannya bkn menghinanya. Bukan dikalangan kita tpi sahabat yg sedang diuji. Sama gak yg bertudung.

 Okey! Aqish bkn Ni membebel ke apa.  tu sebagai muqodimah je. Hehehe. Aqish sebenarnya nak mempromosikan produk pakaian muslimah. Produk Le Tania - Muslim Apparel. Mereka ada menjual jubah,blaus and insyaAllah akan datang tudung. Andai Ada yg berminat boleh lah malayari →→→  https://m.facebook.com/home.php?refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&refid=8&_rdr#!/LeTaniaApparel?tsid=0.5682402251831201&source=typeahead

 Untuk makluman semua, design lama sudah habis.Andai ada pn maybe xbanyak. Maybe warna yg dikegemari xade. Wallahu'alam. But Don't Worry Be Happy!  Kerna tak lama lagi mereka akan mengeluarkan koleksi terrbaru, design baru, warna baru. Haha. Berserta tudung. InsyaAllah. Andai kalian ingin melihat design baru. Kenalh mengikuti perkembangan semasa mereka. Tak Lupe juga untuk memilikinya. ;)

For more information, hubungi Le Tania - Muslim Apparel di ↓↓↓

Facebook page → Le Tania - Muslim Apparel.
 Whatsapp → 0142696217

Wallahu'alam.
 p/s : kakak2, makcik2, adik2 ku yg cantik belaka. Longgarkan pakaianmu. Labuhkan tudungmu. Kalian akan tampak lebih manis andai seperti itu. Malah kita Akan dihormati oleh kaum Adam. InsyaAllah dgn izin Allah. Perlindungan akan bersama hambanya yg mentaati perintah-Nya. InsyaAllah. Wallahu'alam.

Logo....



Design lama.....





 
 information about Le Tania↓






 wallahu'alam. Yg baik dri Allah. Yg buruk dri diri sendiri. Thanks for your commitment. Luv you guys..