Ahad, 13 Mac 2016

Gred For Exam 2016

Annyong-haseyo blogger!!

Aqish jarang update dah kan? Ermmm i know...
Untuk update kali ni pon bukanya apa2 pon.. Sekarangkan aqish dah start sekolah. So lately ni I'm busy. X busy sangat pon. Tapi time hari persekolahan, aqish mesti tidur awal.. Sooo, takkan pagi2 buta nak bangun update kan? Sebenarnya, aqish bukan nak membebel macam mak nenek ke apa.. Aqish just nak bagi tahu yang aqish baru habis exam... Dari 1/3/16 - 8/3/16. Since 4 tahun aqish x belajar or ambik exam akademik.. So aqish takutlah nak tahu keputusan aqish... Mesti teruk kan... Huhhuhu.. Ya Allah! Takutnya! Yang buat aqish takutnya gred dia... Allahu....

Gred For Exam 2016

90 - 100 ~ A+
80 - 99 ~ A
70 - 79 ~ A-
65 - 69 ~ B+
60 - 64 ~ B
55 - 59 ~ C+
50 - 54 ~ C
45 - 49 ~ D
40 - 44 ~ E
00 - 39 ~ G

Tengok gred dia... Gerun tak?? Gred ni aqish dapat dari cikgu aqish eh. Aqish bukan saja2 letak.. Kalau tak sama.. Ermm.. Maybe gred ni kat sekolah aqish je kot.. Wallahu a'lam.. Lagi satu info yang aqish dapat.. Tapi aqish pon tak beberapa pasti.. Huhuhu.. Yang dalam SPM, markah 20 lebih ataupun 20 keatas dah dikira lulus... Aqish pon tak tahu.. Wallahu a'lam.. Tapi guys jangan pulak buat sambil lewa tau.. Study leklok... Sampai sini coretan aqish kali ini... Kalau ada sesiapa yang NAK tahu keputusan budak tak belajar 4 tahun ni.. Boleh comment kat bawah... Tapi jangan kecam pulak... Bagi kata2 semangat lah.. Okey! Luv you guys!! Last sekali aqish nak bagi tahu... 24/3 ni aqish ada pertandingan hafazan... So.. Doakan nya... Bye.. Wasalam